Get Social With Us
Complex Esportiu - Nexe arquitectura | Josep Carreté
20101
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20101,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Complex Esportiu

Complex Esportiu22

El projecte neix per la voluntat del centre esportiu de traslladar dos jacuzzis circulars existents a una zona adjacent. Aquests dos jacuzzis o bé la instal·lació que li dóna servei tenen alguns problemes de fuites d’aigua, són encastats a terra i sense possibilitat de registrar-los. La recol·locació d’aquests dos spa no afecta l’estructura del sostre inferior. Es forma un paviment elevat per a donar un pla o nivell als jacuzzis. Serà buit inferiorment per permetre que tant els jacuzzis com les instal·lacions siguin el màxim de registrables possibles. Es projecta un nou jacuzzi construït amb les dimensions màximes que permet el lloc on fins ara hi ha hagut els dos jacuzzis circulars. Les dimensions interiors del nou vas són 3,58 x 4,05 m. La fondària és 1,10 m. El vas és desbordant, amb aigua fins a la cota màxima.

El subsòl on construïm la nova piscines és de terres de replè sense compactar i que ja han provocat assentaments. Per tant, el projecte ha preveu que el nou vas es construeixi al damunt d’una llosa de fonamentació que es recolza en els murs de formigó perpendiculars estables que limiten l’espai. Es forma una petita galeria soterrada adjacent al nou jacuzzi destinada a les instal·lacions que li donaran servei per fer-les el màxim de registrables. Dins el vas del jacuzzi es formen els bancs per seure i el graonat per entrar-hi. També es forma en un dels costat un muret de mitja alçada, que marca l’àmbit de dutxes i d’accés.

S’utilitza el color blau per al revestiment del vas del nou jacuzzi que és el color que personalitza l’entitat esportiva i alguns paraments d’aquest àmbit com a contrapunt del color blanc de la majoria de les parets. En canvi el muret que organitza els accessos al nou jacuzzi es revesteix amb el mateix material que hi ha a les platges de les piscines, pensant-lo gairebé com un plec del propi paviment. Finalment, el sostre d’aquest nou espai es pinta d’un color blau molt fosc, gairebé negre, per conferir-li una atmosfera suggerent i pròpia dins de tota la piscina, i que infongui calma i relaxament a l’experiència del bany.

Category

Ampliació